Star Wars triumfon ne MTV VA’s

Filmi ‘Star Wars: The Force Awakens’ kunorezohet si filmi ma i mire i vitit 2016 ne ceremonine e shperblimeve MTV Video Awards.

Ne kete ceremoni moren nderime te nalta Charlize Theron, Daisy Ridley dhe Ryan Reynolds.