Studentet e kanotazhit me kalendar cullak qe s’e keni pa kurrë! (foto +18)

Kur e përgaditën të parin kalendar cullak, çikat e ekipit të kanotazhit n’Universitetin “Warwick” në Britani mblodhën të ardhuna të mira për nji organizatë bamirësie.

Por kalendari i tyne u cilësue porno dhe u ndalue në FB.

Megjithatë çikat nuk janë ndalë dhe kanë vazhdue me sjellë persëri nji kalendar cullak për vitin 2017.

 

9-knotazh

 

8-kanotazh

 

7-kanotazh

 

6-kanotazhi

 

5-kanotazhi