Studimi që befason: Nji në katër femna tradhton, arsyeja asht se…(foto +18)

Siç tregojnë studimet e fundit femnat tradhtojnë ma rrallë se mashkujt, por edhe ato që e bajnë nuk janë të pakta. Statistikat thojnë se nji në katër femna e ka tradhtue bashkëshortin e saj.

Pakënaqësia asht shkaku ma i shpeshtë i tradhtisë. Mbas tij vjen tundimi. Nji studim shumë interesant i kryem nga Meredith Chivers, Marta Meana dhe Lisa M. Diamond, ka provue se gjinia femnore ka nji etje të thellë për me provue gjana të reja.

Tue vendosë nji sensor të vogël në vaginën e femnave që morën pjesë në studim u mat shpejtësia e qarkullimit të gjakut gjatë pyetesorit. Ishin të shumta gratë që rrejtën kur thanë se kishte me ju pelqye seksi me nji mik apo të njoftun. Ato eksitoheshin ma shumë nga ideja me ba seks me nji të panjoftun.

Gratë e vuejnë monogaminë ma shumë se mashkujt. Ato kërkojnë variacion dhe pasion ma shumë se partnerët e tyne. Femnat e kanë ma të vështirë me qenë besnike, shmangin seksin me burrat e tyne, jo sepse janë të lodhuna apo të mërzituna se ai nuk i ndihmon me punët e shtëpisë, por sepse seksi martesor i duket …i mërzitshëm.

Femnat tradhtojnë, gjatë tanë kohës. Edhe kur nuk janë tue e ba fizikisht, me siguri që po e bajnë mendënisht./Mapo