Studimi: Qe cilat janë femnat ma të zjarrta në seks

Studimi i fundit mbi shnetën seksuale të grave, kundërshton teorinë se gratë janë të primuna me humbë interesin në seks.

Studimi i bamë nga kompania amerikane Lippe, Taylor dhe HealthyWomen.org argumenton se gratë, me vjet duen ma shumë nuancë në jetën e tyne seksuale.

Ma shumë se 50 për qind e të anketuemve thonë se me vjet marrëdhania seksuale bahet ma e mirë, dhe dëshira seksuale asht ma e theksueme. Njizet e shtatë për qind thanë se ato e duen në mes të dy dhe shtatë herë në javë.

Ajo që habiti ekspertët asht fakti se, 89% e grave mes moshave 45 dhe 55 vjeçe janë të gatshme për me eksperimentue në shtrat.

“Me kalimin e vjeteve, femnat rritin besimin në partnerin. Ato zbulojnë se si të shijojnë seksin dhe janë në kërkim të mënyrave për të”,- thotë Nancy Berman.

Shperndaje në: