Sytë e Michael Jackson tattoo në dorën e vajzës së tij. Kqyreni!

Vajza e Michael Jackson, Paris-Michael Katherine Jackson, kaloi një traumë mbas ndamjes nga jeta e mbretit të pop-it.

Tashmë ajo e ka kalue gjenjen e randde, e ka vendos me ba tattoo me detaje nga baba.

“Kuptimi i jetës asht i përfshimë në secilën shprehje të jetës. Asht i pranishëm në pafundësinë e formave dhe fenomeneve që egzistojnë në gjithë krijimin. Asnjiherë mos i harroni rranjët tueja dhe gjithmonë jini krenar se nga vini”, shkruejti ajo në postimin e saj.

jackson