Ta tërheqësh autobusin me bishtin e flokëve

Nji indian i moshuem ka arritë ta tërheqë me bishtin e flokëve nji autobus me peshë 12 ton.

Indiani Manjit, e theu rekordin në Leicester të Anglisë dhe të pranishëm ishin grueja dhe 3 fëmit e tij.

Rekordi i maparshëm për tërheqje autobusash me flokë ishte ai i vitit 2010, kur nji burrë tërhoqi nji autobus me peshë 9.5 ton.

https://youtu.be/CmEjJ2mgNEQ

Shperndaje në: