Tajlanda mbyll ishullin që me mbrojtë nga shkatërrimi i turizmit

Autoritetet tajlandeze thone se turizmi i sterngarkuem kane shkaterrue burimet natyrore dhe ambientin ne ishullin Koh Tachai.

 

Koh Tachai asht pjese e Parkut Nacional Similan dhe gati te gjitha parqet detare nacionale nga mesi i Majit deri ne mes te Tetorit nuk happen, raporton Bangkok Post.