Tash vjen bomba seksi qe e ka emnin Kylie Jenner!

Ajo asht e njoftun për faktin që poston shumë foto të vetes çdo ditë, shpesh thuejse krejt e zhveshun.

Por Kylie Jenner ka shkue edhe ma tej kur ka pozue në Instagram vetëm me jelekë.

Gjithë ky vetëbesim… dhe të mendosh që asht vetëm 19-vjet…!

 

2-gener

 

3-gener

 

4-gener

 

5gener

 

6-gener