Të mbasmet e kësaj modele i kanë ‘hallakatë’ krejt. A janë të vërteta? (Foto +18)

Lira Galore asht nji modele braziliane, e cila po i tranon tanë me të mbasmet e saj gjigante.

Të shumtë janë ata që pyesin nëse i ka të vërteta apo ka ba ndërhymje në to që të doken kaq të përsosuna dhe të mëdha në të njajtën kohë.

1-259 4-174

7-109

Shperndaje në: