Televizioni gjerman RTL me kronikë të veçantë për Era Istrefin

Rihanna e ka nji konkurrente të fortë, dhe ajo asht kangëtarja Era Istrefi nga Kosova.
Kështu tha Televizioni gjerman RTL, me anë të nji kronike enkas për Erën.

“Era Istrefi asht 22 vjeçare dhe vjen nga Kosova, me BonBon’in e saj ajo po arrinë majat e top-listave. Por a kemi nevojë për nji Rihanna të dytë? Po! Po tingëllojnë ngjashëm dhe nji krahasim i tillë nuk damton”, thuhet mes tjerash në kronikën e RTL.