Temperatura në maksimum: Iris Shala vjen për revistën Playboy

KUJDES: FOTO ME PERMBAJTJE EROTIKE

Shqiptarja Iris Shala ka pozue përseri për revistën Playboy.

Bukuroshja shqiptare njihet si aktore dhe modele n’Austri.

 

2-irisi

 

3-irisi

 

4-irisi

 

5-irisi

 

6-irisi

 

7-irisi

 

8-irisi

 

9-irisi

 

10-irisi

Shperndaje në: