Temperaturat kanë ra, por kjo çikë i çon n’hava me këto poza (foto +18)

Ajo asht shumë e bukur dhe shumë joshëse – prandaj edhe asht shumë e popullarizueme n’Instagram.

Jasmine Waltz ndiqet nga rreth 230 mijë njerëz në llogarinë e saj në rrjetin social.

Shperndaje në: