“The Prodigy” vjen n’Ohër

”Ohrid Calling” quhet projekti i ri që e prezenton produksioni Avalon.

Në këtë koncert kane me marr pjesë ”The Prodigy”, për me promovue albumin e publikuem vjet “Invaders must die“.

”The Prodigy” i kane shit 25 milion albume, mes tyne edhe albumet Music for the Jilted Generation dhe Fat od the Land.

”The Prodigy” njihen për kangët Vodoo People, No Good (Start the Dance), Firestarter, Breathe, Smack my bitch up, One Love, dhe Poison.

Ky mundet me qenë turneu i fundit ku ata paraqiten bashke.

Koncerti ka me u mbajte me 14 Gusht 2016 në stadiumin ”Biljanini Izvori” në Ohër. Biletat shiten nga data 16 Maj. Detaje tjera për koncertin kane me u publikue këtë të Premte n’ora 19:00.

Telegrafi asht partner medial i këtij koncerti i organizuem nga Avalon Production.

 

oher

Shperndaje në: