Tirana don me i shemb ndertesat e komunizmit

Pallate-300x200

Nji arkitekt me famë botnore, Stefano Boeri dhe studio e tij, kane me marre në dorë fatin urbanistik të Tiranës dhe në qytet pritet që të ketë ndryshime drastike.
Kjo bahet e ditun në prag të intervistës që transmetohet sot në mbramje në “Top Story”.
Në spotin e intervistës hidhet edhe ideja e shembjes së ndertesave të komunizmit.
Nuk dihen detaje të matejme lidhun me nji projekt të tillë, megjithatë tashma kjo ide u hodh në pritje edhe të reagimit të opinionit publik.
Boeri njihet për projektet e ndërtesave shumëkatëshe të veshuna me gjelbërim.