Tirana e vitit 1973 në synin e gazetarëve francezë!

Në këtë video të rrallë, të realizueme në Tiranën e viti 1973, janë disa fragmente tepër interesante për kryeqytetin shqiptar.

Ky asht nji nga dokumentarët ma të rrallë të realizuem nga gazetarët e huej në vendin tonë, konkretisht francezë, mbasi ata ishin të vetmit që mund të realizonin këto xhirime të “habitshme”, të bame mbrenda vendit të izoluem komunist.

 

 

Tirana .. viti 1973..(disa fragmente nga dukumentare te realizuar nga gazetare Franceze,dhe ishin te vetmin qe mund te realizonin keto xhirime,”e habitshme “))..

Posted by Tirana dje dhe sot on Saturday, January 9, 2016

Shperndaje në: