Tirana s’ka deti por kjo shkuma-party ka me ju lanë pa mend!

Vërtet Tirana nuk ka det, por kjo nuk i ndalon të rijtë me ba shkuma-party nëpër pishina.

 

Dhe në fakt, festat e Tiranës duket që janë disa hapa përpara nga ato që kemi parë sivjet nëpër qytetet bregdetare.

 

Kur vjen puna për festa, kryeqyteti mbretnon gjithnji, si për cilësinë e pjesmarrësve, ashtu edhe për mjediset dhe muzikën.

 

Në fakt fotot e këtij shkrimi nuk kanë nevojë për shumë komente.

 

Me siguri të gjithë do t’i fiksoni sytë te tatuja pranë pjesëve intime e vajzës me rroba banjo të gjelbra, e cila përveç kësaj, ka vërtet nji arsenal të tanë për me shpalos sikurse mund të shihni në fotot e saj të shumta.

t56

 

t-1

t58