Tiranë: Gjimnazistja tund të mbasmet para klasës, i habitshëm reagimi i mësueses (video)

Video asht filmue në nji nga gjimnazet në Tiranë, ndërsa të ban përshtypje reagimi i mësueses që e lejon nxanësen me dhanë shfaqje të tilla para klasës dhe argëtohet kështu në nji orë mësimi.