Traileri i filmit të famshëm then rekorde në rrjetet sociale

Ka vetëm tre ditë që asht publikue dhe ka thye rekord botnor. Bahet fjalë për trailerin e ‘’50 Shades Darker’’ i cili ka marrë nji numër të madh shikueshmënie që nga data 13 Shtator kur asht publikue.

Shifrat janë me të vërtetë mbreslanëse, mbasi traileri në vetëm 24 orë, ka marrë rreth 114 milion shikime në Youtube, Facebook dhe Instagram.

Sekuencat e shkurta filmike riprezentojnë Jamie Dornan si miliarderin me primje sadiste Christian Grey, dhe Dakota Johnsonin si Anastasia Steele.

“Fifty Shades Darker” pritet të publikohet me 10 Fror të vitit 2017.

Shperndaje në: