Tranohen yjet: Me tesha të ngushta tregojnë…(foto +18)

Të tjerë yje të njoftun të skenës dhe ekranit kanë vazhdue me ekspozue atë që njihet si ‘gunga e gamiljes’.

Bahet fjalë për rastet kur femnat veshin tesha të ngushta dhe ju duken forma e buzëve të vaginës.

Por, ky po kthehet tashma në trend.

Jo vetëm aksidentalisht, por edhe qëllimisht, yjet nuk po ndalen.

Këto foto vijnë nga Daily Star.