Transgjinoret: As mashkull as femen! Kqyreni videon

tinder-transgjender

Platforma muzikore Tinder e ka permbush premtimin qe e pat dhane kur u lansue.

Kjo platforme e ka plasue nji aplikacion i cili e ban te mundun qe personat me identitet gjinor transitor me u takue e me u njoft mes vete.

Ky aplikacion, qe menjihere asht ba ma i popullarizuemi ne bote, ka nis me funksionue me 15 Nandor dhe mundeson qe perdoruesit me e pershkrue veten ne shume menyra se çfare gjinie jane.

moregendersblog_-_tinder_-_embed

Para kesaj date ne Tinder ke mujt me pershkrue veten vetem si mashkull ose femen, por kjo ishte frustruese per shumekend qe nuk ndihej as i kesaj as i asaj gjinie po diçka ne mes.

Per me pa se kush jane dhe siduken personat transgjinor, kqyreni videon: