Tre shqiptarë në asamblenë e Freiburgut në Zvicër

Tre shqiptarët Burim Ramaj, Ilirjana Bekaj dhe Katarina Bekaj, të cilët janë pjesë e partisë Junge Freie Liste (JFL) e kanë fitue të drejtën me qenë deputetë komunalë në Wünnewil-Flamatt.
Ata që prej 28 Frorit, janë za i fuqishëm e mbrojtës së interesave të diasporës shqiptare, të cilët jetojnë dhe veprojnë në rrethinën e Freiburgut.
Të tre asamblistët e ri kane prejardhje nga Stublla e Vitisë.

 

shqiptare

Shperndaje në: