Tue i ba fotot e dasmës, qe çka i ndodhi nuses së ardhshme!

Ideja ishte që ata me ba fotografi që me u mbajtë mend, dhe në fakt ashtu ishte, por jo për planet që ata kishin mendue. Nusja e ardhshme, Jessica Chinyelu Ezeanya, 28 vjeçe, e bani veten të dokej e mahnitshme para të fejuemit të saj, Hilary Anibowei, 36 vjeç.

Çifti nga Dallas, po banin fotot pak ditë para martesës, për me i pasë disa kujtime të bukura nga dasma e tyne. Ata nisën me kcye, kur Jessica’s nji erë e fortë i mori asaj perikën. Siç shihet edhe nga fotot, ata kanë nisë me qeshë.