Ujëvara e mrekullueshme e Libanit (Foto)

Pamjet e jashtëzakonshme janë meritë e Ralph Azar dhe Jack Seikaly, të dy nga Bejruti.

28-vjeçari Azar thotë: “Kam provue shumë kande. Doja me tregue madhështinë e këtij vendi. Jam i lumtun që e kam pa me sytë e mi këtë vend dhe që i jap mundësinë edhe të tjerëve me shikue.

Ndërsa, 23-vjeçari Seikaly shton: “E konsideroj Baatarën si nji nga mrekullitë e Libanit. Asht nji ujëvarë unike, mbasi kalon mes 3 formacioneve shkambore. Them se fotot, sado të bukura, nuk e tregojnë të gjithë bukurinë e kësaj ujëvare”.

1462547043_ujevara2

Shperndaje në: