Ups! Kujdes me ‘teshat’ që vishni në pllazh…ju doli “zogu”… Qe skandalet e VIP’ave (foto +18)

Tashma asht në modë që bikinit me qenë sa ma të vogla. Por, kjo ka nji çmim.

Jo aq financiar, sa moral.

Këta VIP’a nuk janë tregue të kujdesshëm dhe kanë lanë nam.