Ushtaret e bukura që po e mbrojnë Ukrainën (foto)

Këto fotografi shfaqin ushtaret e bukura që po e mbrojnë Ukrainën në krizën që asht përhapë në lindje të vendit.

Ushtaret, që u fotografuen me mitralozë dhe armë tjera, janë tue e mbrojtë atdheun e tyne mbas nji ndryshimi në ligj që jau mundësoi atyne me i marrë armët në dorë.

Ato janë tue e mbrojtë Ukrainën mbas aneksimit të gadishullit krimean dy vjet ma parë.

Shperndaje në: