Veprimi i kësaj grueje në tren ka me ju lanë pa fjalë (video)

Nji grue asht xhirue nga udhëtarët e nji treni që besohet se asht në Japoni, tue krye lëvizje të çuditshme.

Grueja, e cila asht veshë me nji fustan të shkurtë dhe taka të nalta, shihet me njanën dorë në prehër, ndërsa ban lëvizjet e çuditshme, të cilat i shoqnon edhe me za.