Video: A asht ky propozimi ma i frigshëm për martesë?!

Nji djalë i ri i detyroi miqtë e tij të maskoheshin si hajna, të nxirrnin të dashunën e tij të tmerruem me forcë nga kerri, e ta shtrinin në tokë – veç që ai me i propozue asaj për martëse.

Vlad Lungu ishte me të në kerr, kur “hajnat” ndalojne Alexandrën dhe e sulmojne. Mbas skenës së shëmtueme, Vlad u ul në gjujë për me i propozue e ajo tha po.

Video asht filmue në qytetin Brasov të Rumanisë

https://youtu.be/c0e8gQfhHBk