Video: Bebe Rexha i mëson të huejt n’aeroport qysh me knue shqip!

Kangëtarja Bebe Rexha aktualisht ndodhet në aeroportin e Romës ku mandej ka me marrë avionin për me zbritë në Tiranë, ku ka me zhvillue koncertin në sheshin “Nënë Tereza”, në datën 9 Shtator.
Por, ndërkohë Bebe ka nsë të ndjejë emocionet e ardhjes në vendin e origjinës dhe diçka të tillë ja përçon edhe anëtarëve të grupit të saj. Madje, Bebe fillon me knue në shqip kangën “Xhixhile” të cilën e ka mësue kur ishte e vogël. Këtë kangë ja mësoi edhe anëtarëve të grupit, të cilët nisën me knue së bashku me Beben.

Shperndaje në: