Video: Çika, Kim Kardashian ju mëson qysh me u grimue

Zoja Kim Kardashian West, mbretnesha e makijazhit të syve të ‘tymosun’ dhe buzëve të ndritshme, sapo e ka ‘bekue’ platformën YouTube me nji video të saj tue e ba vet makijazhin – dhe tue i nda tana detajet.

E xhirueme në tualetin e dhomës së hotelit në Toronto, Kanada, kuasht bashkë me bashkëshortin e saj, Kanye, Kim kallxon të gjithë rutinën dhe procesin se qysh me ba makijazhin.