Video: Çudia në restorant, porositi peshk dhe i del i gjallë

Ky asht momenti tronditës kur nji peshk iu shërbye i ‘gjallë’ nji klienti në Kinë.

Video kallxon momentin kur peshku lëviz. Kjo padyshim asht darka ma e çuditshme që e keni pa ndonjiherë.