Video e krijueme nga kosovarët shpërndahet në tanë botën nga UNICEF

“Gjanat nuk ishin aq mirë, mirëpo tash ato kanë ndryshue,” janë fjalët e Ganiut, 12 vjeçar, i cili kallxon se qysh përmes ndihmës së UNICEF Kosova dhe partnerëve të saj, gjanat për familjen e tij kanë ndryshue për të mirë.

Video asht ideue dhe krijue nga agjensioni i komunikimit Republika Communications në Prishtinë, si pjesë e kampanjës #fightunfair.

Kjo video asht vlerësue dhe përzgjedhë nga zyra qëndrore e UNICEF në New York që me u shpërnda me audiencë botnore, tue u ba kampanja vetedijësuese e parë nga Kosova që me qenë shtrimje mediatike në tanë botën.

REPUBLIKA Communications Agency asht njana nder agjencite ma te suksesshme kosovare e bazueme ne Prishtinë.

Shperndaje në: