Video: E pabesueshme, i pshtojnë mrekullisht vdekjes

Nji shofer dhe nji pasagjer i kanë pshtue mrekullisht vdekjes, derisa nji kamion kamion  i madh e shtypi thuejse plotësisht kerrin.

Në këtë rast vlen ajo shprehja e famshme, jetëgjati nuk bahet kurrë jetëshkurtë.

Video asht regjistrue në qytetin Nigbo të Provincën Zhejiang të Kinës sot herët në mëngjes.