Video e rrallë: Parcellave me kanabis në Tepelenë u knohet me klarinet!

Ish kryeministri Sali Berisha mbas publikimit të fotove për parcelat me kanabis në gjithë vendin, tashma ka nisë me publikue edhe video.
Kjo asht nji nga ato videot e ‘rralla’ ku si duket të rijtë që ruejnë dhe rrisin hashashin në zonat e Tepelenës, i knojnë me klarinetë.