Video: Flasin pornostaret: Qe cila asht forma ideale e penisit (+16)

Sot pothuejse asht e pamundun me u ba debat rreth madhësisë ideale të organit gjenital të mashkullit.

Me anketimin e disa prej yjeve ma të njohuna të filmave pornografik, asht zbulue që definicion universal të penisit ideal nuk ka.

Mirëpo, për me përfundue ky debat, kanali “YouTube”, “Wod Rocket” ka kërkue nga yjet e pornografisë me përshkrue penisin e tyne ideal.

Vajzat në radhë të parë kanë vënë madhësinë.

Përgjigjja dominuese asht që penisi ideal do duhej t’ishte i gjatë së paku 15 centimetra. Por disa janë ankue që penisët tepër të mëdhaj munden me shkaktue dhembje gjatë aktit seksual, por edhe disa ditë ma vonë.

“Aktoret” kanë thanë që nëse do të mund të zgjidhnin ma me dëshirë, do të dëshironin penisin me gjerësi ma të madhe.

Si kanë thanë ato, gjatësia shpesh nuk ka randësi për shkak të formës së vagjinës, andaj vëllimi ma i madh shpesh asht ma i dëshirueshëm se sa gjatësia.

Mirëpo, kur asht fjala për penisin ideal, yjet e pornografisë pothuejse të gjitha kanë thanë që ma mirë asht nëse asht i lakuem nga nalt, sepse ashtu mundet me prekë pikën e tyne G.

Aktoret kanë theksue që gjatë seksit vagjinal ka randësi vëllimi, derisa gjatë seksit anal ma i deshirueshëm asht vellimi ma i vogël dhe gjatësia ma e madhe, ndërsa te seksi oral njana nga qendrimet ma të randësishme asht mundësia që ta kapin me dorë.

Vajzat kanë shtue edhe që madhësia nuk asht e thane që mashkullin me ba dashnorin e dëshiruem.

Kanë theksue që teknika, ka rolin ma të madh në kënaqjen me penisët.

Disa kanë thanë që mashkujt që kanë penisë të vegjël shpesh janë dashnorët ma të mirë.