Video: Janë seksi, por çka kanë qenë ma herët keni me u çuditë. Qe lista!

Teksa shikoni këto vjaza të famshme, keni me admirue trupin dhe bukurinë e tyne.

Por ato për me arritë në linjat ku janë sot, kanë heq ma shumë se qe duhet.

Jo vetëm ushtrime fizike, por edhe operacione të vështira.

Kjo sepse ato kanë qënë ma përpara mashkuj.

Tashmë ato janë të famshme në fushën mediatike apo të modelingut që ndezin me miliona mashkuj me linjat e tyne.