Video: Keni me u shokue se çka ndodhi me yllin e Donald Trump!

Ylli ka me u shitë për me iu ndihmue femnave të abuzume seksualisht nga i nominumi për president të Amerikës

Në mëngjsin e ditës së djeshme nji njeri i veshun si punëtor dhe mbasi ka rrethue vendin ka fillue me e shkatrrue Ylli’n e Donald Trump.

Personi që ka kry këtë vepër ka thanë që familja e tij kishte katër ose pesë antarë që kanë qenë të sulmuem seksualisht, gjithashtu ai ka shtue se asht tmerrsisht i mërzitun që i nominumi për president të Amerikës asht nji njeri që ka qenë poster i dhunës seksuale me femi.

Ai ma tej ka thanë që ka me e shitë pjesën e arit që gjendet në të, dhe ka me i marrë paratë per me ju ndihmue grave të abuzume seksualisht nga Donald Trump.

Kjo nuk asht hera e parë qe ylli i Donald Trump po shkatërrohet prej se ai ka marrë ofertën per president.