Video: Këto dy motra nuk i lanë shumë vend fantazisë

Në ditëlindjen e 19’të të saj, Kylie Jenner nuk i la shumë vend fantazisë.

Modelja festoi bashkë me familjen dhe mikeshat.

Në sy ra edhe motra e saj, Kendall.

1-9 2-9 4-9 5-9 7-8 8-7