Video: Kqyreni qysh nji elefant arrin me pshtue nji njeri!

Nji elefant në Parkun Natyror të Tajlandës ka pshtue nji nga punonjësit e parkut, i cili doket sikur asht në vështirësi mbrenda në lumë.

Elefanti i quejtun Kham sapo sheh Darrick në rrjedhën e lumit, nuk e mendon dy herë dhe futet në ujë për ta pshtue.

Video asht xhirue në Parkun Natyror në veri të Tajlandës.