Video: Ky 43 vjeçar shëtit udhëve dhe fiton 300 dollarë në ditë

Raphio Stephany 43-vjeç, jeton si pak kush në botë – ai kërkon ar nëpër udhët e New York’ut, dhe asht interesant fakti se din ku me kërkue arin dhe gurët e çmuem.

Këtë gja ai e ban tue kërkue nëpër trotuaret e udhëve të New York’ut.

Vetëm mbrenda nji dite tue kërkue ar nëpër udhë, ai fiton deri në 300 dollarë në ditë.

Shperndaje në: