Video: Ky eksperiment social po then rrjetin!

Nji blogger i njohun mysliman në Londër, ka vendosë me realizue nji eksperiment social në rrugët e qytetit.

Me nji veshje karakteristike islame, ai qëndron i ulun n’udhë me nji shënim ku shkruhet “Jam i pastrehë.” Ndërsa, nji pjesë e madhe e kalimtarëve i kalojnë pranë tue e injorue, ai vazhdon të qëndrojë derisa dikush afrohet dhe i ofron ushqim.

Menjiherë mbas kësaj, edhe tri çika të tjera afrohen për m’i dhanë nji kartëmonedhë 50 paundë, ndërsa në pak kohë doket se të gjithë kërkojnë ta ndihmojnë.

Shperndaje në: