Video: Meteori godet token, dridhen shtepitë n’Australi

Nji meteor u rrxue në tokë tue shkaktue dridhje dhe dhe nji dritë të madhe në qiell.

Guri i zjarrtë u pa në Queensland të Australisë dhe qinda vendas dolën në mediat sociale për me raportue se shtëpitë e tyne u drishën mbas dritës së fortë që panë në qiell.

Policia ka marrë shumë telefonata nga banorët e shqetësuem.