Video: Nusja e ‘tranueme’, kqyreni çfarë kcimi ban për dhandrin, habiten dasmorët

 

Nji çikë e re, e cila quhet Melissa Molinaro nga Kanada i ka ba nji befasi të papame burrit të saj ditën e dasmës.

Bahet fjalë për nji kcim shumë joshës dhe sensual, i performuem bashkë me shoqet e nuses. Imagjinoni se qysh asht ndje dhandri në ato momente…