Video prekëse: Reagimi i dy fëmive sirianë kur kuptojnë se vllau i tyne ishte vra nga nji sulm ajror

Video e dy djemve sirianë derisa qajnë së bashku, ka ba xhiron e rrjetit tue prekë zemrat e miliona njerëzve.

Ata vajtojnë vdekjen e vëllaut të tyne, i cili u vra në nji sulm ajror në Siri.

Këto pamje tronditëse janë kapë në nji spital dhe mandej janë postue në internet nga Aleppo Media Center.

Kjo asht vetëm nji kujtesë e fundit e tmerreve drithëruese, me të cilat po përballen fëmitë e popullit të shkatërruem nga lufta.