Video: Propozimi i kësaj çike i len pa mend kalimtarët

Për me ba nji eksperiment social, Andrea Wendel ndali 100 njerëz të rastësishëm në rrugë dhe i pyeti nëse kishin dëshirue me ba seks me të.

Ky eksperiment u inspirue nga video e vitit 2013, e mbajtun nga i njajti kanal në YouTube, që kallxonte nji burrë tue i pyetë 100 femna për me ba seks me të.

Përderisa ai mori zero përgjigje “po”, Andrea ishte dokshëm ma e suksesshme, mbasi 30 mashkuj pranuen që me ba seks me të.

Shperndaje në: