Video: Publikohet “Gangnam Style” i ri

Ky asht “Gangnam Style” i ri dhe quhet “Pen Pineapple Apple Pen”, single i parë i Piko Taro­s, komiku japonez Daimaou Kosaka që ban nji imitim të nji kangëtari.

Kanga nuk ka asnji kuptim, asht thjesht nji lojë fjalësh pa nji sens.

Suksesin e saj e ka kallxue edhe publikimi nga kangëtari Justin Bieber në rrjetin social “Twitter”, si videon e tij të preferueme.

https://www.youtube.com/watch?v=d9TpRfDdyU0