Video: Qe qysh festohen dasmat ma interesante në botë!

Kjo asht  nji video përmbledhëse që tregon se si festohen dasmat në shumë vende të botës.

Padyshim se në krejt botën, dasma asht nji ndër ditët ma të veçanta të jetës së njeriut.

Ndonëse gëzimi dhe emocionet janë të njajta nuk asht edhe festa e ceremonisë së shenimit të kësaj date.

Mvarësisht nga vendet, traditat dhe kulturat e ndryshme edhe mënyra e festimit dallon nga vendi në vend.

Mbase për shumë njerëz mënyra e dasmave mund t’ju doket e çuditshme, për ata që e festojnë në atë mënyrë asht krejtësisht e zakonshme.

Sigurisht edhe na jemi mësue nga dasmat shqiptare me traditë, mirëpo botës i duket interesante mënyra se si festojmë.

 

 

Shperndaje në: