Video: Rrahje masive në bazen

Në nji bazen që ndodhet në Texas të Shteteve të Bashkueme, pushuesit e kanë nisë nji sherr verbal, i cila ka vazhdue në rrahje dhe boks masive.

Disa burra me tesha për lamje, kanë fillue të grushtojnë njani-tjetrin, ndërsa të pranishmit kqyrnin me habi.

Shperndaje në: