Video: Rusja e deshun dhe e dehun, qe çka ju ban policëve!

Nji ruse ka thy xhamin e përparmë të kerrit të policisë, ndërkohë që ishte arrestue në gjendje të dehun. Në nji video të publikueme dallohet qartë vështirësia që kanë dy burrat për me ndalue atë derisa përpiqet të largohet apo thjeshtë të bajë rezistencë.

Njani nga efektivët e policisë shihet me telefon në dorë, dersa po ban nji telefonatë, e cila duhet me pasë qenë për me kërkue përforcime.