Video: Shkojnë në morg për intervistë pune, po kqyreni çka ndodh!

Qysh kishit reague nëse shkoni për nji intervistë pune, dhe vetëm atëherë kur të shkoni atje me kuptue se intervista ka me u zhvillue në morg? Sigurisht se nuk ndiheni mirë.

Në fakt, “viktimat” e kamerës së msheft nuk e kanë ditë se intervista për punë zhvillohet në morg, kurse mbas nji prezentim të shkurtë me punëdhanësit, kandidatët lihen për disa sekonda vetëm në morg.

Megjithatë, në nji moment nji burrë i ‘vdekun’ i mbuluem me çarçafë, kcen…çohet…

Dhe, aty fillon drama me kandidatët potencialë për punë.

Shperndaje në: