Video si n’filma: Qe qysh tenton me kapë avionin ky tipi

E kemi pa që ndodh nëpër filma, kur dikush futet në pistë për me kapë avionin që po largohet.

Kështu ndodhi edhe në nji aeroport në Madrid.

Nji person hyni në pistë, tue tentue me kapë avionin Ryanair.

Kjo thymje e randë e sigurisë në aeroport erdhi nga nji pushues i çmendun.

Rojet e sigurisë arritën ta kapin dhe ta kthejnë mbrapa.

https://youtu.be/kyDVYMRRnMY

Shperndaje në: